Servicing

11_edited.jpg

Yajeeve Padiwita-Kurver | Financial manager

Mijn naam is Yajeeve en ik ben verantwoordelijk voor de afdeling Financiën. De werkzaamheden van mijn afdeling bestaan uit boekhouding, achterstandsbeheer en rapportage.

 

Maandelijks innen wij de canon van alle grond die door de verschillende investeerders is aangekocht. Vroeger was hiervoor een team van veel medewerkers voor nodig. Nu gebeurt dat vooral via automatisering.

 

Wat mensenwerk blijft, is het managen van betalingsachterstanden. Iedereen kan zich in een situatie bevinden waarin het financieel moeilijker is. Ook is het onze taak om contact te leggen met de klant en te zoeken naar een oplossing. We vergeten nooit dat het om mensen en hun huizen gaat.

Met betrekking tot de rapportage; wij als DNGB hebben het voordeel dat alle gegevens in onze database staan, wat het verzamelen makkelijk maakt. We automatiseren zoveel mogelijk om de kans op fouten te minimaliseren. Wij hebben veel ervaring met het verwerken van de data tot goed leesbare rapportages. Daarnaast ondersteun ik beleggers bij het opstellen van een presentatie over hun beleggingsprestaties.