Vertaaldisclaimer

DEZE SERVICE KAN VERTALINGEN BEVATTEN DIE WORDEN AANGEBODEN DOOR GOOGLE. GOOGLE WIJST ALLE GARANTIES AF MET BETREKKING TOT DE VERTALINGEN, EXPLICIET OF IMPLICIET, MET INBEGRIP VAN ENIGE GARANTIES VAN NAUWKEURIGHEID, BETROUWBAARHEID EN IMPLICIETE GARANTIES VAN VERKOOPBAARHEID, GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL EN NIET-INBREUK.

 

De DNGB website is voor je gemak vertaald met vertaalsoftware van Google Translate. Er zijn redelijke inspanningen geleverd om een nauwkeurige vertaling te leveren, maar geen enkele geautomatiseerde vertaling is perfect en het is ook niet de bedoeling dat deze menselijke vertalers vervangt. Vertalingen worden aangeboden als een dienst aan gebruikers van de DNGB website, en worden geleverd 'zoals ze zijn'. Er wordt geen enkele garantie gegeven, expliciet of impliciet, met betrekking tot de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of correctheid van vertalingen gemaakt van het naar een andere taal. Sommige inhoud (zoals afbeeldingen, video's, Flash, enz.) wordt mogelijk niet nauwkeurig vertaald vanwege de beperkingen van de vertaalsoftware.

De officiële tekst is de Nederlandse versie van de  website. Eventuele afwijkingen of verschillen die in de vertaling zijn ontstaan, zijn niet bindend en hebben geen rechtsgevolg voor nalevings- of handhavingsdoeleinden. Als er vragen zijn over de juistheid van de informatie op de vertaalde website, raadpleeg dan de versie van de website die de officiële versie is.

 

Vraag en contactgegevens

Als u vragen heeft dan kunt u contact met ons opnemen via info@dngb.nl of een e-mail sturen naar: DNGB BV - Landdrostdreef 124 - 1314 SK Almere.